BHV Cursus Stellendam

BHV Cursus Stellendam

BHV Trainingen in Stellendam

Op zoek naar effectieve BHV-trainingen voor uw bedrijf in Stellendam? Novanorm biedt een divers aanbod aan BHV-cursussen die zijn afgestemd op de veiligheidseisen van uw organisatie. We verzorgen in-company BHV cursussen bij u op locatie in Stellendam, evenals de mogelijkheid voor open inschrijving in de regio of een complete online BHV cursus. Voor een snelle en doeltreffende training is onze BHV30-methode de perfecte keuze, waarbij uw medewerkers in slechts een half uur tijd worden opgeleid op hun eigen werkplek, ondersteund door e-learning.

Het belang van BHV

De Arbeidsomstandighedenwet verplicht elke werkgever om adequate bedrijfshulpverlening te organiseren. Dit houdt in dat uw medewerkers opgeleid moeten zijn in eerste hulp, brandbestrijding en het coördineren van evacuaties bij noodsituaties.

Wat maakt de BHV-Cursus van Novanorm Speciaal?

De BHV-cursussen van Novanorm in Stellendam combineren interactiviteit in leren met praktijkgerichte oefeningen. Na een e-learning module en een theorie-examen, worden de deelnemers getraind in praktische vaardigheden door middel van oefenscenario’s die de realiteit nabootsen. Ze leren belangrijke EHBO-technieken, hoe te reanimeren, brandblussers correct te gebruiken en hoe een evacuatieplan uit te voeren. Bij het succesvol voltooien van de cursus, ontvangen deelnemers een Novanorm BHV-certificaat, geldig voor één jaar, waarmee zij gekwalificeerd zijn als BHV’ers binnen hun bedrijf.

Buiten BHV-trainingen om, biedt Novanorm ook andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige cursusaanbod of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf in Stellendam.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op