BHV Cursus Steensel

BHV Cursus Steensel

BHV Trainingen in Steensel

Zoekt u naar kwalitatieve BHV-trainingen in Steensel? Novanorm levert een breed scala aan BHV-cursussen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke veiligheidseisen van uw organisatie. Of u nu geïnteresseerd bent in een in-company BHV cursus op uw eigen locatie in Steensel, de flexibiliteit zoekt van open inschrijvingen of de voorkeur geeft aan onze uitgebreide online BHV cursus, wij bieden de oplossing. Voor een snelle en efficiënte training is er onze BHV30-methode, waarbij uw personeel in slechts 30 minuten getraind wordt op de werkplek, in combinatie met e-learning.

Belang van BHV

Elke werkgever is volgens de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Dit betekent dat werknemers moeten worden getraind in vaardigheden zoals eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatieprocedures.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-Cursus

Novanorm’s BHV-cursussen in Steensel zijn ontworpen om medewerkers niet alleen de theorie te leren, maar ook praktische vaardigheden te bieden door middel van realistische oefenscenario’s. De training start met een e-learning module gevolgd door een digitaal theorie-examen. Daarna komen cursisten samen om praktische ervaring op te doen met zaken als EHBO, reanimatie, het bedienen van brandblusapparatuur en het uitvoeren van evacuaties. Na het succesvol afronden van de cursus, ontvangen de deelnemers een certificaat van Novanorm, geldig voor één jaar, waarmee ze gekwalificeerd zijn als BHV’ers binnen hun bedrijf.

Naast BHV-trainingen biedt Novanorm ook een uitgebreid aanbod aan andere veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO. Ontdek ons complete cursusaanbod of neem contact op voor meer informatie over onze trainingen en hoe we uw bedrijf in Steensel van dienst kunnen zijn.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op