BHV Cursus Hoogeloon

BHV Cursus Hoogeloon

Incompany BHV-cursus in Hoogeloon

Zoek je een professionele BHV-cursus in Hoogeloon? Dan is Novanorm jouw ideale partner. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van bedrijfshulpverleningstrainingen door heel Nederland. In Hoogeloon kun je kiezen voor een op maat gemaakte incompany BHV-cursus of schrijf je in voor een BHV-training dichtbij huis via open inschrijving. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online je BHV-kennis te verrijken met onze online BHV-cursus. Ontdek ook onze innovatieve BHV30-methode, die een snelle, persoonlijke BHV-training van slechts 30 minuten combineert met e-learning.

De essentie van BHV

Conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet is elke werkgever verplicht effectieve maatregelen te treffen voor bedrijfshulpverlening. Dit omvat eerste hulp bij ongelukken, het bestrijden van brand en het in veiligheid brengen van alle personen in het gebouw tijdens noodsituaties.

De opzet van een BHV-cursus bij Novanorm

Met Novanorm leer je essentiële vaardigheden om de veiligheid van jezelf en anderen te beschermen bij noodgevallen zoals brand en ongelukken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in BHV-opleidingen en maken gebruik van de nieuwste technologieën om de theorie via e-learning aan te bieden. Na de online theorie volgt een interactieve praktijksessie waarin je vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie leert. Bij het succesvol afronden van de cursus ontvang je een BHV-certificaat dat één jaar geldig is, waarmee je een cruciale rol speelt in de veiligheid op de werkvloer.

Bij Novanorm blijft het niet alleen bij BHV. Wij bieden een breed scala aan veiligheidstrainingen, inclusief VCA en EHBO. Neem een kijkje bij ons cursusaanbod aan de onderkant van de pagina of neem contact op voor meer informatie over onze trainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op