BHV Cursus Duizel

BHV Cursus Duizel

Essentiële BHV Trainingen Nu Beschikbaar in Duizel

Creëer een veiligere werkplek in Duizel met de BHV-trainingen van Novanorm. Onze incompany cursussen, open inschrijvingen en online trainingsprogramma’s zijn nu beschikbaar voor uw team.

BHV Verantwoordelijkheden Vervullen in Duizel

Elke organisatie in Duizel moet voldoen aan de Arbowet door te zorgen voor adequaat opgeleide BHV’ers. Onze cursussen equiperen uw personeel met de nodige kennis en vaardigheden in geval van noodsituaties.

Novanorm: Uw BHV Trainingspartner in Duizel

Als ervaren aanbieder van veiligheidscursussen, biedt Novanorm nu professionele BHV-opleidingen in Duizel. Onze geaccrediteerde cursussen bevatten theorie en praktijk, resulterend in een erkend BHV-certificaat.

Wij bieden ook VCA en EHBO trainingen aan in Duizel. Voor meer informatie over ons cursusaanbod, bezoek onze cursuspagina of neem contact met ons op.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op