BHV Cursus Dommelen

BHV Cursus Dommelen

BHV Opleidingen in Dommelen: Zorg voor Veiligheid

Bij Novanorm bieden we nu BHV-cursussen aan die zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven in Dommelen. Profiteer van onze incompany trainingen, flexibele open inschrijvingen en toegankelijke online cursussen.

BHV Verplichtingen in Dommelen Nagekomen

Als werkgever in Dommelen bent u volgens de Arbowet verplicht om te voorzien in gekwalificeerde BHV’ers. Onze cursussen bereiden uw team voor met praktische vaardigheden voor eerste hulp en calamiteitenbeheersing.

Professionele BHV Training in Dommelen

Met een breed scala aan veiligheidstrainingen, waaronder BHV, brengt Novanorm nu haar expertise naar Dommelen. Onze gecertificeerde cursussen omvatten een mix van online leren en praktijktraining.

Naast BHV bieden we in Dommelen ook VCA en EHBO trainingen aan. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor meer informatie over onze cursussen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op