BHV Cursus Brandwijk

BHV Cursus Brandwijk

BHV Trainingen Speciaal voor Brandwijk

Versterk de veiligheid binnen uw bedrijf in Brandwijk met BHV-cursussen van Novanorm. Ons aanbod is breed en divers, van incompany cursussen die we bij u op locatie verzorgen, tot open inschrijvingscursussen en online leertrajecten die passen bij elk schema.

Wettelijke BHV Eisen in Brandwijk

Elk bedrijf in Brandwijk moet voldoen aan de Arbowet door voldoende getrainde BHV’ers in dienst te hebben. Novanorm zorgt dat uw personeel bekwaam wordt in essentiële vaardigheden zoals eerste hulp, brandbeheersing en evacuatieprocedures.

Novanorm: Uw BHV Trainingspartner in Brandwijk

Novanorm brengt met jarenlange expertise in veiligheidstrainingen, BHV-kennis direct naar Brandwijk. Deelnemers krijgen toegang tot online theorie, praktische sessies en een certificaat dat hun capaciteiten als BHV’er bevestigt.

Naast BHV bieden we in Brandwijk ook andere veiligheidsopleidingen aan, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledig cursusaanbod of contacteer ons voor meer informatie.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op