BHV Cursus Casteren

BHV Cursus Casteren

BHV Cursussen in Casteren: Veiligheid Voorop

Maak uw werkplek veiliger met de BHV-cursussen van Novanorm, nu ook beschikbaar in Casteren. Onze trainingen variëren van incompany mogelijkheden tot flexibele open inschrijvingen en handige online cursussen.

Voldoe aan de BHV Verplichtingen in Casteren

De Arbowet eist dat elk bedrijf in Casteren voorzien is van gekwalificeerde BHV’ers. Onze cursussen bieden alles wat nodig is om uw team te trainen in levensreddende technieken en crisisbeheersing.

De Expertise van Novanorm in BHV voor Casteren

Met onze ervaring in veiligheidstrainingen levert Novanorm nu ook in Casteren kwalitatieve BHV-opleidingen. Een combinatie van online leren en praktijkervaring resulteert in een erkend BHV-certificaat.

Wij bieden in Casteren tevens cursussen aan zoals VCA en EHBO. Ontdek alle opties op onze cursuspagina of neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op