Bedrijfshulpverlening Simonshaven

Bedrijfshulpverlening Simonshaven

Novanorm’s BHV-training in Simonshaven

Zoek je een betrouwbare BHV-cursus in Simonshaven? Bij Novanorm bieden we kwalitatieve BHV-trainingen aan op diverse locaties in Nederland, inclusief Simonshaven. We bieden je de keuze uit incompany BHV-cursussen in Simonshaven of deelname aan een cursus op een andere locatie via onze open inschrijving. Daarnaast kun je je theoretische BHV-kennis bijspijkeren met onze online BHV cursus. Onze unieke BHV30-methode combineert een persoonlijke BHV-training van 30 minuten binnen jouw bedrijf met e-learning.

Wat houdt BHV in?

Volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, zijn werkgevers verplicht om effectieve bedrijfshulpverleningsmaatregelen te treffen. BHV omvat onder meer eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers en andere personen die zich in het bedrijf bevinden.

Wat kan je verwachten van een Novanorm BHV-cursus?

Wil je leren hoe je in geval van calamiteiten, zoals brand en ongevallen, de veiligheid van jezelf, je collega’s en je werkplek kunt garanderen? Novanorm heeft al dertig jaar ervaring in het geven van BHV-cursussen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de theorie via e-learning aan te bieden en het theorie-examen online af te nemen. In onze praktijktraining oefen je met EHBO, reanimatie, brandbestrijding en ontruimen. Na succesvolle afronding ontvang je een BHV-certificaat dat een jaar geldig is. Als gecertificeerde BHV’er lever je een essentiële bijdrage aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Novanorm biedt naast BHV-cursussen ook andere veiligheidstrainingen aan. Bekijk ons cursusaanbod onderaan de pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op